Wat is Panorama 2.030?


Utrecht groeit gestaag… van een provinciestad tot een middelgrote Europese stad. Utrecht verandert en Utrechters veranderen hun stad. Daar willen we de komende tijd graag extra aandacht aan besteden door de verhalen van en over Utrechters, in het verleden, nu en in de toekomst op te halen en te verbinden. We willen op zoek naar nieuwe mogelijkheden die Utrechters voor zichzelf en andere stadsgenoten zien. Hoe kunnen we daar samen vorm en inhoud aan geven? Panorama 2.030 brengt tal van initiatieven op dit gebied samen, organiseert het gesprek erover en wil de feitelijke toekomst inspireren. Panorama 2.030 is de lange termijn ontwikkeling waarin Utrechters op zoek gaan naar hun gemeenschappelijke toekomst.

Utrecht groeit naar een stad van 400.000 mensen. Dat betekent dat de stad keuzes moet maken op het gebied van wonen, leven en recreëren. Wat vind jij belangrijk voor Utrecht? Hoe ervaar jij de stad? Hoe woon je? Hoe leef je? Hoe recreëer je het liefst? Wat vind je belangrijk in de stad en wat is er nodig in de toekomst? Wat wil je behouden, en wat wil je erbij? En hoe zou je daar iets aan willen bijdragen? Daar zijn we benieuwd naar!

De stad kent vele dimensies, onontdekte mogelijkheden en vele potentiele richtingen waarin ze zich zou kunnen ontwikkelen. Die willen we met elkaar ontdekken en daarbij is het ene verhaal niet beter of belangrijker dan het andere. Voor alles willen we met Panorama 2.030 de verhalen met elkaar verbinden, zodat ideeën en wensen elkaar kunnen aanvullen; Het doel is immers het zoeken naar de stad die we samen willen. Dat gaat niet altijd van vandaag op morgen, maar een zelfbewuste stad heeft de toekomst! Dat is zeker …

donderdag 22 mei 2014

15 meter PanoramaPanorama Utrecht is een full color leporello (vouwboek), bijna 15 m lang in rode doos. Het laat vanaf de Stadsbuitengracht de bebouwing richting centrum zien. Geproduceerd in 2008 is het een modern vervolg op het Panorama uit 1859. Ook in klein formaat in cilinder doosje, bijna 7 m lang.

Begijnekade 18 Uitgevers (Bk18) heeft dit Panorama Utrecht in voorraad.
Het gaat om een restantpartij.

Een aanbod:
-          De rode doos nu E 4,95 incl. btw;
-          Het cilinder doosje nu E 1,95 incl. btw.

Begijnekade 18 Uitgevers
Josien Stehouwer
Begijnekade 18
3512 VV Utrecht
030-2316618
info@begijnekade18.nl
www.begijnekade18.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten