We vragen ons af: wat is de meest veelbelovende manier om regionaal en meer duurzame voeding op het Utrecht Science Park (USP) beschikbaar te krijgen? Op 17 juni kijken we met u hoe voedsel van boeren uit de buurt een structurele plek op het USP kan krijgen. Er is ruimte om uw ambities uit te spreken en we verkennen samen welke mogelijkheden er zijn en wie of wat er nodig is om dit ook daadwerkelijk mogelijk te maken. Samen willen wij werken aan de ‘gouden formule’ waarmee we vanaf 2015 structureel regionale voeding kunnen aanbieden aan studenten, medewerkers en andere bezoekers van het USP. Dit Toekomstatelier bestaat uit twee delen. We komen na 17 juni, in september opnieuw bijeen om de plannen verder uit te werken om deze daadwerkelijk te realiseren.
Kunt u bijdragen aan regionale voeding op het USP? Bent u een ondernemer, cateraar, inkoper, boer supermarkt, bezoeker, consument of andere belanghebbende? Bouw met ons mee aan een duurzaam en lokaal sterk Science Park en kom op 17 juni!
Aanvang - 16:00 (Deuren zijn geopend vanaf 15:45)
Afsluiting - 19:30 (Gevolgd door borrel)
* Inclusief heerlijk diner van lokale ingrediënten
Locatie: De Daktuin is een bloeiende en bruisende tuin op het dak van de parkeergarage naast de Universiteitsbibliotheek. Meer info vind u hier
Routebeschrijving vind u hier
Aan het toekomstatelier zijn geen kosten verbonden, wel input, energie en ideeën.
Helpt u mee om het structureel aanbieden van regionale voeding op het Utrecht Science Park/ de Uithof mogelijk te maken? Meld u nu aan voor het Toekomstatelier op dinsdag 17 juni!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten